Изказването било много цинично и стигнало до много хора. Атанасова би

...
Изказването било много цинично и стигнало до много хора. Атанасова би
Коментари Харесай

ГЕРБ ще сезира КЗД за Борисовото „Проста кърджалийска п…а“, ама друг път. Какво чувства Будинов?

Изказването било доста цинично и стигнало до доста хора.

 

Атанасова би трябвало да се сети, че е стигнало до доста хора, тъй като Тома Биков го сподели на всички. От предишното лято до момента никой не знаеше, че има подобен запис, даже самият Будинов. Вече знае цяла България. И дали някой възприема Будинов като жертва? – това е добър въпрос.

 

Освен това самият Будинов призна, че Морфов му споделил да избира: или театъра, или Бойко Борисов. И Будинов избрал Борисов. Пред сцената и високото изкуство? Деси да каже по какъв начин се назовава подобен човек? Морален стожер на обществото? И ние по този начин си помислихме…

 

През 2020 година в медиите се появи запис, в който тогавашният министър председател Борисов, в диалог с Иван Гешев използва по адрес на Цвета Караянчева, ръководител на Народното събрание, словосъчетанието „ елементарна кърджалийска п…а “.

 

Изказванията на един министър председател и водач на най-голямата политическа партия тогава „ имат огромно публично въздействие и доближават до необятен кръг получатели, предвид на заеманата висока служба в страната “. Атанасова би трябвала да знае най-малко това, и когато твърди, че Морфов се е изказал цинично, по същата канара да формулира и „ мъдрия “ съвет към Караянчева да се прави на елементарна пред сътрудниците си от другите страни във връзка суетенето при признаването на геноцида против арменците.

Защо от ГЕРБ не тичат в КЗД да алармират за бруталната дискриминация по сексуален симптом по отношение на началник на Народното събрание? Не са ли чували, че половата дискриминация (сексизъм), е комплекс от предубеждения и ненавист към хора според от техния пол?

Това не се ли учи в Русенския университет по специалността „ Право “?

 

Горкият Будинов! Наистина ли не схваща, че го употребяват предизборно?

 

За тези, които не могат да се сетят, какво тъкмо е правил той в Народно събрание, ще напомня, че подари огромен букет на Цвета Караянчева, когато тя оцеля след гласоподаване на искане за нейната оставка. Беше трогателен епизод.

 

Две истории на тематика дискриминация: едната измислена и раздута, а другата заметена под килима в къщата в Банкя… В ГЕРБ е по този начин. Те са по морала и равнопоставеността.

 

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР